Samen naar een mobiele toekomst

Vakbeurs Mobiliteit is hét platform voor innovatie, kennis en netwerkkansen in het vakgebied. Draagt u als professional ook bij aan de toegankelijkheid, duurzaamheid en mobiliteit van steden?

Dit jaar staan I.G.S. en Dinaf Traffic Control samen in één stand om u de laatste ontwikkelingen op het gebied van onze verkeerstellers te laten zien en onze dienstverlening voor het uitvoeren van verkeerstellingen en verkeersonderzoeken en de bijbehorende dataverwerking.

Wij staan voor u klaar in onze stand D.11. Bezoek onze beurspagina voor de laatste informatie.

Openingstijden:
Donderdag 25 november 2021 van 9:00 tot 17:00

Gelukkig heeft het kabinet afgelopen vrijdag besloten dat vakbeurzen (zogeheten doorstroomevenementen) kunnen plaatsvinden tussen 6.00 uur en 18.00 uur, met gebruik van de inmiddels bekende corona-check app. De oorspronkelijke openingstijden kunnen dus onveranderd blijven, van 9.00 uur tot 17.00 uur. Wel gelden uiteraard nog steeds de maatregelen zoals afstand houden, hygiëne en goede ventilatie.  

Het nieuwe NEXT STAGE concept was al gebaseerd op deze maatregelen. Zo heeft u voldoende ruimte op en voor uw stand om met uw bezoekers in gesprek te gaan en zijn de lezingenzalen op maximale capaciteit.

Dankzij deze opzet komen er op 25 november op 1 dag ongeveer 1.000 bezoekers, uitsluitend werkzaam bij gemeenten, waterschappen, provincies en de rijksoverheid. Zie het overzicht vanuitwelke overheidsinstanties tot nu toe is geregistreerd. De lijst wordt dagelijks bijgewerkt.  

Comments are closed.