GESCHIEDENIS

Dinaf werd opgericht in 1976 door dhr. van Luijk. In de beginperiode bracht Dinaf het Zweedse merk Halda op de markt, maar al snel werden onder de merknaam Dinaf verkeerstellers ontwikkeld, waaronder o.a. de VT1D, VT10D, VT60 en de SMS. In 1986 werd het SCC-systeem ontwikkeld, dat nu nog steeds de basis vormt van de gestaag groeiende lijn van verkeerstellers: SCC, SCCL, SCA en SCA2 en de bijbehorende randapparatuur.

Ontwikkeling verkeerstellers

De ontwikkeling van een nieuwe verkeersteller is door de familie Holsteijn direct na de overname (juni-2021) in gang gezet. Medio november 2021 was deze nieuwe verkeersteller productie gereed. De DTAC-21 is de nieuwe en geavanceerde verkeersteller van Dinaf.

Aandeelhouders 2001

Eind jaren 80 kwamen o.a. de gebroeders Jack en Ed van Oorschot Dinaf versterken op het technische vlak en zij werden geleidelijk vanaf 2001 voor 100% eigenaar. De verhuur, het ontzorgen van de wegbeheerders en dienstverlening werden sterk ontwikkeld vanaf eind jaren 90.

Aandeelhouders 2021

Vanaf juni 2021 heeft de familie Holsteijn met hun bedrijf Installatie Groep Spijkenisse het ook familiaire bedrijf Dinaf Traffic Control 100% overgenomen en heeft Jack van Oorschot samen met zijn vrouw Angelique, na een overgangsperiode, zich terug getrokken uit het bedrijf.

Alle overige medewerkers, vestiging in Etten-Leur en de werkzaamheden zijn onveranderd gebleven en het team is aangevuld met medewerkers van IGS en de familie Holsteijn, waardoor we met veel vertrouwen een fijne en productieve toekomst tegemoet zien.

Aandeelhouders 2023

Per 1 november 2023 heeft Dennis Holsteijn 50% van de aandelen overgenomen. Hiermee is een stap gezet naar de verdere toekomst van ons bedrijf. Ook is het bedrijfspand aan de Daalderweg in Etten Leur overgenomen van de oud eigenaren.

Comments are closed.