Opleiding en instructie

Om optimale meetresultaten te behalen met onze apparatuur, zijn er verschillende factoren waarmee u als nieuwe gebruiker rekening moet houden. Het kiezen van de juiste meetperiode en locatie, correcte installatie van de apparatuur, het selecteren van geschikte instellingen en zorgvuldige controle tijdens de meetperiode, vooral bij telslangen, zijn allemaal van groot belang. Onze adviseurs bij Dinaf staan klaar om hun uitgebreide praktijkkennis met u te delen. Deze service, met name in de beginfase, is kosteloos maar zeer waardevol om u op weg te helpen

Reparatie

Tijdens het gebruik van Dinaf-apparatuur worden ze blootgesteld aan verschillende weersomstandigheden. Helaas kunnen ze soms ook beschadigd raken door vandalisme of ruwe behandeling. Het is dus niet onwaarschijnlijk dat er defecten optreden en reparaties nodig zijn.

Reparatie op locatie

Onze servicevoertuigen zijn uitgerust met flitsbalken en flitsers (aan de voor- en achterkant), conform de laatste richtlijnen, om veilig langs de weg te kunnen werken.

Onze technici kunnen veel problemen ter plaatse oplossen. Echter, als het defect of de schade te ernstig is om te worden gerepareerd met de middelen die beschikbaar zijn in de serviceauto’s, zal de teller of het randapparaat worden gedemonteerd. Indien mogelijk wordt er een vervangend apparaat ingezet. Na overleg met de klant wordt het defect vervolgens gerepareerd in onze werkplaats, waarna het apparaat zo snel mogelijk wordt teruggebracht of teruggeplaatst.

Onderhoud

Hoewel Dinaf-apparatuur is ontworpen voor gebruik in de open lucht, raden we ten zeerste aan om de apparatuur jaarlijks te laten onderhouden door onze technici. Dit kan worden geregeld via een onderhoudscontract na de garantieperiode. Goed onderhoud is de beste garantie voor langdurige en probleemloze werking. Maar dat is niet het enige voordeel: tijdens onderhoudsbeurten kunnen er ook kleine aanpassingen worden gedaan volgens de laatste technische ontwikkelingen, en het contract omvat automatisch al uw randapparatuur.

Na reparatie gaan de tellers in duurtest

Informatie:
Email: info@dinaf.nl

Meten is weten… Dinaf Traffic Control B.V. maakt het waar.

Comments are closed.