Opleiding en instructie

Het behalen van optimale meetresultaten hangt af van vele factoren, waar u als nieuwe gebruiker van onze apparatuur rekening mee moet houden. Het kiezen van de juiste periode en meetlocatie, het op de juiste wijze installeren van de apparatuur, het kiezen van de meest geschikte instellingen en zorgvuldige controle tijdens de meetperiode, met name bij telslangen, zijn van groot belang. De adviseurs van Dinaf stellen hun grote praktijkkennis daarbij ter beschikking. Deze service om u, met name in de beginperiode, op weg te helpen is kostenloos, maar daarentegen zeer waardevol.

Reparatie

Dinaf apparatuur wordt tijdens het gebruik blootgesteld aan weer en wind. Helaas soms ook aan vernielzucht of ruwe behandeling. Het is daarom natuurlijk niet ondenkbaar dat er defecten optreden en er dus reparaties uitgevoerd moeten worden.

Reparatie op locatie

Al onze wagens zijn voorzien van flitsbalk en flitsers (voor en achter)conform de laatste richtlijnen om zo veilig mogelijk langs de weg te kunnen werken.

Onze technici kunnen veel problemen op locatie oplossen. Echter, als het defect of de schade te ingrijpend is om te kunnen repareren met de in de service-auto’s aanwezige middelen, dan zal de teller of het randapparaat worden gedemonteerd. Zo mogelijk zal een vervangend apparaat ingezet worden. Na overleg met de klant wordt het defect dan in onze werkplaats hersteld, waarna het apparaat zo spoedig mogelijk wordt teruggebracht of teruggeplaatst.

Onderhoud

Dinaf apparatuur is gemaakt op het gebruik in de open lucht. Ondanks dat bevelen wij ten zeerste aan de apparatuur jaarlijks te laten onderhouden door onze technici, hetgeen na de garantieperiode in een onderhoudscontract kan worden geregeld. Goed onderhoud is de beste garantie voor een langdurige en probleemloze werking. Maar dat is niet het enige argument: bij onderhoudsbeurten worden soms kleine modificaties aangebracht naar de laatste stand der techniek, en in het contract wordt altijd automatisch al uw randapparatuur opgenomen.

Na reparatie gaan de tellers in duurtest

Informatie:
Email: info@dinaf.nl

Meten is weten… Dinaf Traffic Control B.V. maakt het waar.

Comments are closed.