Verkeerstellers

SCA

De SCA, ook wel analyzer genoemd, heeft alles aan boord wat ook de SCCL heeft: tellen en classificeren naar snelheid en lengte. Twee belangrijke verschillen met de SCCL zijn echter de geheugencapaciteit (256 kB), en de mogelijkheid om tegelijkertijd, naast snelheid en lengte, ook te classificeren naar volgtijden. Zo krijgt men een betere indruk van het verkeersgedrag. Door het grotere geheugen kunnen ook meer klassen worden opgeslagen, namelijk 120, of men kan een kortere interval gebruiken en toch een lange standtijd behouden.

Het instellen en uitlezen van de SCA gebeurt met een Handterminal of met een (draagbare) Windows PC, al dan niet via een (GPRS/LTE-M) modem. Voor handmatige gegevensoverdracht worden Rampacks (tijdelijke opslagmodules) en een Rampacklezer (inleesapparaat) gebruikt. Maar ook dat kan rechtstreeks met een PC via een kabel.

Uitvoeringen

De SCA maakt deel uit van de SCC-serie. Het SCC-systeem is een modulair systeem, bestaande uit een gepoedercoate aluminium kast met daarin een rek voor insteekkaarten. In tegenstelling tot de SCC, SCCL en SCA2 is de SCA niet leverbaar met slangaansluitingen of in de draagbare uitvoering.

Paalmontage:
De kast is voorzien van een opening in de bodem om de connectoren op de paal in de kast door te voeren. De kast opent aan de voorzijde.
Bescherming:
De los leverbare beschermkap en stalen bodemplaat geven extra bescherming tegen vandalisme.
Detectie:
De SCA kan uitgevoerd worden met 1 tot 4 dubbele detectoren voor classificatie op 1 tot 4 kanalen.

Energievoorziening

De SCA wordt gevoed door een loodaccu. Deze gaat tot maximaal 4 weken mee. Bij gebruik van meer dan 2 dubbele detectoren en/of bij voeding met een zonnepaneel wordt sterk aangeraden om 2 accu’s te plaatsen.

Comments are closed.